top of page
_MG_3760 HD.jpg

Tomten och Trollets Julkalender 1 december

Onsdag 1 december 2021


Hej alla ni människobarn! Vi heter Tomten och Trollet och vi är bästa kompisar och nu är ute på ett äventyr igen! Vi bor i skogen med våra familjer. Några av er kanske känner igen oss från förra julen när vi började vårt äventyr hos er människobarn men för några av er kanske vi är nya kompisar. Vi är väldigt nyfikna och tycker om att lära oss nya saker av er människobarn och våra kompisar i skogen, alla djuren.


I skogen bor jag,Tomten i en lite stuga och jag Trollet bor i en grotta under en stor sten. Vi brukar smyga i väg till er förskola på kvällen för det är så spännande att se vad som finns där. I bland är vi modiga och smyger hit när ni är ute och leker också , men då måste vi vara riktigt försiktiga så ni inte ser oss.


Trollet försöker lära sig vad ni gör på förskolan så hen kan lära alla sina syskon på Troll förskolan. Ibland kan det bli lite tokigt för Trollet förstår inte riktigt utan tror att hen gör rätt. Hur gör ni när ni behöver hjälp med något? Vem brukar hjälpa er om ni inte riktigt förstår hur ni ska göra?


Troll och Tomte hej då! Vi hörs imorgon!
Comments


bottom of page