top of page
_MG_3760 HD.jpg

Tomten och Trollets julkalender 24 december

Jag Trollet hade lite svårt att sova denna natten för tänk om Tomten hade räknat fel att det inte stämmer att det är julafton. Jag vaknade jätte tidigt och sprang det fortaste jag kunde över till Tomten för att kolla så att vår rad med glasbitar kommer vara helt tomt i dag.


Tomten är också vaken tidigt för idag händer det en massa saker i tomtestugan. Tomten hoppar upp och ner när jag kommer fram till där vi har vår rad , som inte längre är någon rad för nu ligger alla glasbitarna vi tagit bort i en stor hög och det finns endast en glasbit kvar och nu ska den också flyttas till högen med alla de andra glasbitarna.


Titta, vi har räknat helt rätt i dag, det är julafton!!


Tänk så mycket matematik Tomten har försökt lära mig Trollet under dessa 24 dagarna. På så många olika sätt, vissa saker har gått lättare än andra och vissa saker behöver jag göra flera gånger för att förstå, men det är ju bara roligt då vi har roliga saker att göra tillsammans. Vilka bra kompisar ni har varit och hjälpt mig och Tomten med en massa utmaningar och kluringar.


Tomten frågar sedan mig om jag vill vara med i tomtarnas stuga för att fira julafton tillsammans med dem och det ville jag ju! Så nu önskar vi er alla en riktigt skön julafton!


Vi hörs snart igen!!

Comments


bottom of page