top of page
_MG_3760 HD.jpg

Tomten och Trollets julkalender 23 december

Jag funderar riktigt länge denna morgon om jag vågar gå hem till Tomten. Tänk om de har fått oordning på något nytt ställe och måste sortera ordning igen. Jag älskar verkligen inte det här med att sortera ordning. Men samtidigt så är ju jag så nyfiken på hur många glasbitar som är kvar i vår rad så tillslut bestämmer jag mig för att gå över till Tomten.


Tomten är ute när jag kommer och ser jätteglad ut. Jag frågar om allt är i ordning om Tomten svarar att nu är allt i jättefin ordning och tomtarna är redo för julafton, det ska bara kokas lite mer tomtegröt så alla tomtarna blir mätta och glada imorgon när det är julafton.


Jag frågar Tomten hur hen vet att det är julafton imorgon. Tomten tar med mig till vår rad med glasbitar och visar. I går var det 2 glasbitar och så tar vi bort en från vår rad och titta nu Trollet , nu är det bara en glasbit kvar och den kommer försvinna imorgon bitti och då är det julafton.


Jag tittar på Tomten och säger det får vi allt se imorgon om du har rätt för du kan ju ombestämma dig.


Vad är viktigt för dig? För Tomten är ordning och reda viktigt.

Troll och Tomte Hejdå vi Hörs imorgon!
Comments


bottom of page