top of page
_MG_3760 HD.jpg

Tomten och Trollets julkalender 20 december

Hej alla människobarn!


Imorgon är det det en stor fest hos Trollet och gästerna har redan börjat komma till grottan. Många troll kommer långt bort ifrån och de har gått i flera, flera dagar för att komma fram. En del troll pratar så att jag Trollet inte förstår. Gammel trollet berättar att det finns många språk och att troll kan pratar olika. Tur att Trollmor och de andra vuxna kan många språk så att det berättar för mig vad de berättar. Jag kommer också lära mig fler språk när jag blir äldre. Jag kan ju redan två troll språket och människospråket.

När Tomten och jag smög till den stora festen med alla stjärnor som fick medalj hörde vi att även människor pratar olika språk. Undrar hur många språk det finns? Vi hörde många.


Kan ni olika språk?

Kan ni ord på olika språk?


Troll och Tomte Hejdå vi Hörs imorgon!コメント


bottom of page