top of page
_MG_3760 HD.jpg

Systematisk kvalitetsarbete (SKA) kurs lanserad


Varje dag i förskolan ser olika ut efter hur förutsättningarna för just den dagen ser ut. Hur många barn är på plats, hur många pedagoger är på jobbet idag, är det kallt eller varmt ute, allt spelar in. I förskolan sker det undervisning, rutinsituationer och aktiviteter hela tiden och förutsättningarna för dessa förändra dag för dag.


För den vana pedagogen kan det ibland vara svårt i den händelserika och informations intensiva vardagen i förskolan att veta vilken av alla förskolans uppdrag och mål pedagogerna ska ta tag i och fortsätta utveckla? Och som ny pedagog i yrket kan det vara en hel djungel att sätta sig in i alla de delar som ingår i förskolans uppdrag.


Genom att arbeta med SKA på er förskola kan det skapas förutsättningar för den viktiga samsynen i ert arbetslag som krävs för att ni ska kunna utveckla er undervisning och utbildning för att kunna erbjuda barn och vårdnadshavare en så bra utbildning som möjligt utifrån era förutsättningar.

I denna utbildningen går vi igenom del för del i ert arbete med SKA och vårt mål är att du får ny kunskap kring hur du kan underlätta ditt arbete med SKA i er Undervisning och Utbildning.


Hur kommer er fruktsallad se ut på er Förskola när ni arbetat med SKA?Anmäl dig till kursen

Här hittar du information och kan anmäla dig till SKA kursen


Hela kursprogrammet

Verbala Stigar Academy är digital kurser som du kan gå när det passar dig. Kurserna kombinerar innehåll, video och praktiska exempel. Hela kurskatalogen hittar du här https://academy.verbalastigar.se/kurskatalog


  • RUS Relations Utvecklings Schema - grundkurs

  • Upptäck naturen på våren med Läroplanen och Barnkonventionen

  • Systematisk Kvalitetsarbete

Om du är nyfiken på hur kurserna fungerar så finns det en demokurs. Den är kostnadsfri och ger en bra bild av hur upplägget och våra kurser fungerar. Du behöver skapa ett konto (kostnadsfritt) för att testa.Comments


bottom of page