top of page
_MG_3760 HD.jpg

Årets julkalender med Tomten och Trollet är här!

Ni är många som har frågat efter årets julkalender med Tomten och Trollet och nu är den och Lärarhandledningen äntligen färdig.


Årets kalender handlar mycket om vad som händer i vår natur när det är mörkt och kallt ute och Tomten och Trollet funderar kring naturvetenskap och olika naturfenomen. När vår berättelse började ta fart för årets julkalender kopplade vi också julkalendern till nobelpriset och vetenskapen.


Även i år är det fokus på att ni får ta del av era barns funderingar och tankar kring olika frågor, lekar och experiment. Som stöd i ert arbete med julkalender hittar ni en Lärarhandledning som förklara våra tankar i de olika luckorna och kopplar dessa till förskolans läroplan och olika artiklar i barnkonventionen.


Vi ser fram emot att ta del av ert arbete med Julkalendern använd gärna #tomtenochtrolletsjulkalender2022 så kan Tomten och Trollet skicka en hälsning till era barngrupper.


Även Julkalendern som gjordes 2020 och 2021 finns på vår hemsida om ni vill använda dem.

 

Julkalenderns avsnitt på vår webbplats

Alla avsnitt kommer publiceras på vår webbplats på den dagen som det gäller. Man kan följa kalendern och använda webbplatsen som uppföljning. Dela gärna länken till föräldrar om de vill följa med vad ni gör i förskolan och vad deras barn upplever och lär sig. 

Lärarhandledning och alla avsnitt i förväg

På våra medlemssidor finns alla avsnitt i förväg och även lärarhandledning somär avsedd för pedagoger i förskolan. Det kostar inget att vara medlem men man måste vara registrerad och inloggad på webbplatsen för att kunna ladda ner dessa.Om du inre redan har har registrerat dig som medlem kan du göra det här. Registrera medlemskap

 

Comments


bottom of page