ons 12 maj | Webinar

Skapa trygghet med RUS (Digital föreläsning)

I den här föreläsningen berättar vi hur du och ditt arbetslag skapar förutsättningar för att barnen ska bli trygga, hur ni kan arbeta med modellen och vilka vinster det får för ert arbete. Vi går igenom de fyra områden, pedagogerna, miljön, barngruppen och språket där vi ser tryggheten utvecklas. U
Registrering är stängd
Skapa trygghet med RUS (Digital föreläsning)

Tid och plats

12 maj 18:30 – 20:00
Webinar

Om evenemanget

I Förskolan ska pedagogerna skapa förutsättningar så att alla barn blir trygga i förskolan. Detta arbete är mycket viktigt för  barnens trygghet är grunden för att barnen skall lära sig och ha roligt i förskolan.

Med RUS (RelationsUtvecklingsSchemat), som är en observations modell kan ni få syn på er undervisning, skapa en samsyn och metoder för ert fortsatta arbete.

I den här föreläsningen berättar vi hur du och ditt arbetslag  skapar förutsättningar för att barnen ska bli trygga, hur ni kan arbeta med modellen och vilka vinster det får för ert arbete. Vi går igenom de fyra områden, pedagogerna, miljön, barngruppen och språket där vi ser tryggheten utvecklas. Under föreläsningen ger vi många exempel som synliggör metoder och hur barns trygghet utvecklas.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • RUS föreläsning 17 mars
  450 kr
  +112.50 kr Moms
  450 kr
  +112.50 kr Moms
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang