top of page

Mon, 18 Oct

|

Webinar

Skapa trygghet med RUS (Digital föreläsning)

I den här föreläsningen berättar vi hur du och ditt arbetslag skapar förutsättningar för att barnen ska bli trygga, hur ni kan arbeta med modellen och vilka vinster det får för ert arbete. Vi går igenom de fyra områden, pedagogerna, miljön, barngruppen och språket där vi ser tryggheten utvecklas. U

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skapa trygghet med RUS (Digital föreläsning)
Skapa trygghet med RUS (Digital föreläsning)

Tid och plats

18 Oct 2021, 18:30 – 20:00 CEST

Webinar

Om evenemanget

I Förskolan ska pedagogerna skapa förutsättningar så att alla barn blir trygga i förskolan. Detta arbete är mycket viktigt för  barnens trygghet är grunden för att barnen skall lära sig och ha roligt i förskolan.

Med RUS (RelationsUtvecklingsSchemat), som är en observations modell kan ni få syn på er undervisning, skapa en samsyn och metoder för ert fortsatta arbete.

I den här föreläsningen berättar vi hur du och ditt arbetslag  skapar förutsättningar för att barnen ska bli trygga, hur ni kan arbeta med modellen och vilka vinster det får för ert arbete. Vi går igenom de fyra områden, pedagogerna, miljön, barngruppen och språket där vi ser tryggheten utvecklas. Under föreläsningen ger vi många exempel som synliggör metoder och hur barns trygghet utvecklas.

Biljetter

  • RUS föreläsning

    Digital föreläsning om RUS Relations Utvecklings Schema

    SEK 450.00
    Tax: +SEK 112.50 Moms
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page