top of page
_MG_3760 HD.jpg

Verksamhet i naturen för dig som arbetar inom småbarnspedagogiken!


Idag hade vi förmånen att träffa pedagoger inom Småbarnspedagogiken i Finland , Finländska förskolor (som heter daghem,) på en distans inspirationskurs. Kuresen handlade om att möta våren ute i naturen med aktiviteter och lekar kopplade till barnkonventionen och läroplanen. Utbildning arrangerades av Finlands Svenska Idrott och vi kan varmt kan rekommendera er att gå in på deras hemsida där det finns mycket inspiration och material att ladda ner. https://idrott.fi/Vi hade spelat in flera inspirations filmer med teori, inspiration och pedagogiska tips. Filmerna lyfte målområden inom Kretslopp, vårtecken, hållbar utveckling och rörelseaktiviteter. Tillsammans med vår organisatör Eva-Lotta så klarade vi av de tekniska utmaningarna och allt gick vägen och alla var nöjda.
Ett stort tack till våra yngre medhjälpare Freja, Hugo, Alice Edith och Iris medhjälpare som ställde upp att spela in flera av aktiviteterna så vi kunde klippa in i dem i de teoretiska passen, Freja, Hugo, Alice Edith och Iris.


Det inspelade materialet håller vi som bäst på att sammanställa i en ny Academy utbildning så även fler kan delta i att välkomna våren ute med våra barngrupper.


Comments


bottom of page