top of page
_MG_3760 HD.jpg

Upptäck naturen på våren med Läroplanen och Barnkonventionen


Nu går det att anmäla sig till vår Academy utbildning som ger er ny inspiration att upptäcka naturen ute med era barngrupper. gå in på verbalastigar.se/academy för att anmäla er .


Genom kursen kan du fördjupa din kunskaper i ditt ledarskap med din barngrupp och få nya tips och idéer och inspiration för aktiviteter som du kan göra tillsammans med din barngrupp utomhus på våren.

Kursen består av kapitel som du gör i din egen takt. Det betyder att du genomför kursen när det passar dig och du kan ta pauser och återkomma till samma kapitel flera gånger. Varje kapitel är uppbyggt på samma sätt och du får ta del av fakta, tips och reflektionsfrågor och kursen avslutas med några test frågor.


Reflektionsfrågorna kan med fördel användas i dina diskussioner tillsammans med andra deltagare i utbildningen. Genom att få ta dela av flera personer erfarenheter och perspektiv fördjupar det era kunskaper och det skapas förutsättningar för ett kollegialt lärande.


Kursen tar ca 4 timmar att göra i sin helhet. I kursen behöver du både titta på filmerna och läsa texten under varje kapitel.


Kursen kosta 550 kr inklusive moms per deltagare.

Comments


bottom of page