_MG_3760 HD.jpg

Tomten och Trollet tackar för årets julkalender – vi ses snart igen!Vi är så tacksamma för den fina feedbacken vi har fått på vår julkalender! Det har varit roligt att följa förskolornas inlägg på sociala medier. En del förskolor har lagt till sin egen Nisse i berättelse. Den största feedbacken var att den var lättanvänd och att det behövde i dessa tider vi befinner oss i.


I januari kommer vi publicera en artikel hur julkalendern och uppdragen där kan kopplas till barnkonventionen. Då kan uppdragen och dilemman i kalendern återanvändas och vidareutvecklas.


Vi har klurat på en fortsättning på Tomten och Trollens äventyr så att pedagoger och barn får träffa dem igen efter jul. Vi kommer att göra uppdrag genom året kopplat till högtider, nationella temadagar såsom Rocka sockorna och förskolans läroplan med fokus på Barnkonventionen. I januari ska Tomten och Trollet berättade om hur de upplever mörkret och vad de gör för att känna sig trygga.


Vi tar gärna emot idéer och tips på vad ni tycker Tomten och Trollet ska möta för äventyr eller dilemman som ni kan använda er av i era barngrupper maila gärna till info@verbalastiga.seCamilla och Tuula och Tomten och Trollet önskar er en God jul och Gott nytt år och vi syns nästa årVerbala Stigar AB

Muskögatan 4

122 48 Enskede

Org nr 556807-7993

© 2021 Verbala Stigar

Följ oss i sociala media

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Prenumera på nyheter och inspiration