_MG_3760 HD.jpg

Det var en gång.....

En brandbil, en ambulans, en polisbil, en traktor, en grävmaskin, ett tåg, en sopbil och äventyret om tunnelbanan. Tänk alla dessa fordon kan Bojans mamma köra! Bojan älskar att lyssna på sin mammas berättelse om hans mammas olika arbeten innan det är dags att lägga sig. I alla bojan böckerna får vi tillsammans lära oss en massa nya spännande saker om fordonen som är temat för boken. Varje bok berättar även om något djur som får hjälp av Bojans mamma så det finns så mycket spännande att prata om tillsammans med era barngrupper när ni läser böckerna tillsammans.


Böckerna om Bojen är skrivna av Johan Anderblad och har jätte fina illustrationer av Filippa Widlund.


Bojan och brandbilen finns utgivna på somaliska och arabiska på Fenix förlag och nu har vi fått tre signerad exemplar av Johan Anderblad som vi kommer lotta ut. Vi har även två signerade exemplar av Bojan och Ambulansen som är utgiven av Bonnier Carlsen förlag som kommer lottas ut.


Hur ska ni göra om ni önskar delta i lotteriet? Gå in på Verbala Stigars Facebook eller Instagram sida och följ oss där och svar vilken på vilken av böckerna ni önskar vinna och på vilket språk. Berätta gärna hur ni använder er av barnböcker utgivna på flera modersmål i er undervisning tillsammans med era barn.